Konferens för medieproduktion

Välkommen till nätverkets första konferens för Medieproduktion!
Den äger rum i Falun den 14–15 maj.

Konferensbidragen är nu under granskning, och schemat för konferensen presenteras till vänster här på sidan.

Vi har två inbjudna talare, och som vid tidigare nätverksträffar har vi gott om diskussionsutrymme.

Vi väljer från Högskolan Dalarnas sida att ta ut en liten avgift, 495kr, eftersom vi kommer att ordna mat och fika inom ramen för konferensen. Anmäl dig via formuläret till vänster. Vi skickar en faktura på beloppet.

Adressen för konferensen är:
Högskolan Dalarnas Mediehus
Kaserngården 15
Falun

Boende finns med statligt avtal på Clarion Hotell Bergmästaren, First Hotel Grand och Scandic Hotel. Det sistnämnda ligger närmast konferensen, men en dryg kilometer (uppför) från centrala Falun. Det finns även vandrarhem centralt, gamla Falu Fängelse.

Vi räknar med att publicera konferensbidragen digitalt efter konferensen. Det kommer att ges en månads respit till författare/upphovsmakare för möjlighet att revidera sina bidrag efter synpunkter från granskare och deltagare vid konferensen. Publicering är preliminärt planerad till 30 juni.

Låt er så länge inspireras av några av de ämnen vi diskuterat vid tidigare nätverksträffar:

Väl mött i Falun i maj.
ämnesgruppen i Bildproduktion, Högskolan Dalarna,
genom Thorbjörn Swenberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *